wo studies
HBO of WO: Wat is het verschil?
Er is geen eenduidig antwoord te geven op jouw vraag, gezien er echt verschillen zitten tussen studies binnen het hbo en binnen het wo. Ik hoor van studenten en dat ervaar ik zelf ook dat sommige studies op het hbo meer aanvoelen als een wo studie veel zelfstandigheid, veel stof, onderzoeksgericht etc.
Starters Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search icon. Twitter icon. Twitter
Stage bij het Rijk. Kiran Kana, Noah de Heer, Darin Suarez en Rens Kamerling lopen stage bij de Rijksoverheid. Van mbo tot wo. Van bedrijfsadministratie tot onderzoek naar glasvezelverbindingen onder de oceaan. Van hondsdolheid bij import van dieren tot vergunningverleningen.
Universitair Bachelor GoGeo.
Het volgen van een minor is niet verplicht: het is een van de mogelijkheden om je opleiding een eigen invulling te geven. Met een geo-minor maak je de manier van denken en technieken uit de geo-informatie eigen, waarmee je je bacheloropleiding meerwaarde geeft. Naast verschillende eigen geominors bieden zes landelijk samenwerkende universiteiten ook de Nationale GI Minor aan. lees hier alles over de opleidingen aan het wo.
Studies WO Vwo Wolfert Lyceum.
Profiel en studiekeuze. Regels en afspraken. Blog Laatste Nieuws. U bevindt zich hier: Home / Onderwijs op het Wolfert Lyceum / Schoolinfo / Profiel en studiekeuze / Studies WO Vwo. 24 november 2017 / door jgalyceum Studies WO Vwo. Studies WO Vwo.
Universitaire opleidingen vergelijken van Universiteiten.
WO Onderwijs en Opvoeding. WO Taal en Communicatie. WO Kunst en Cultuur. WO Recht en Bestuur. WO Economie en Bedrijf. WO Gedrag en Maatschappij. WO Aarde en Milieu. WO Informatica en Exact. Kies je studie. Eigen bedrijf beginnen? Studeren en geld.
Zorg dat je op tijd bent! Voor studenten Studielink.
Deze aanmelddeadline is in het leven geroepen om studenten te stimuleren op tijd over hun studiekeuze na te denken en op die manier de juiste studie te kiezen. Deze deadline van 1 mei heeft een aantal belangrijke gevolgen voor jou als student.:
Wo-opleiding Economie en Bedrijfseconomie.
Je wordt tot de opleiding Economie en Bedrijfseconomie toegelaten als je in het bezit bent van een van de volgende diplomas.: vwo-diploma met profiel Economie Maatschappij, Natuur Techniek of Natuur Gezondheid, Cultuur en Maatschappij met wiskunde A of B. propedeusediploma van een hbo opleiding en een wiskundecertificaat op vwo-6-niveau.
What's' the difference between HBO and WO?
The minimum admissions requirement for an HBO Bachelor's' programme is a diploma at Dutch MBO level 4 senior secondary vocational education or Dutch HAVO higher general secondary education. For WO Bachelor's' programmes, this is a diploma at Dutch VWO level pre-university secondary education or an HBO first-year diploma.
Opleiding kiezen Hogeschool Saxion.
Hulp bij studiekeuze. Van mbo naar hbo. Van vwo naar hbo. Van wo naar hbo. Van hbo naar universiteit. Particuliere opleidingen Saxion Next. Studeren naast je baan. Cookies op Saxion.nl. Als je onze website bezoekt, worden er cookies geplaatst op je computer.
Studies met beste loon.
Beroepen en studies. Huisarts: wo geneeskunde en specialisatie. Advocaat: bachelor rechtsgeleerdheid en master Nederlands recht op een Nederlandse universiteit als je in Nederland als advocaat aan de slag wilt. Apotheker: wo farmacie. Rechercheur: hbo of wo algemeen, je kunt hiermee al solliciteren naar een recherche-functie.
Initiƫle Master Master na je Bachelor.
Taal en cultuur 252. Student hoeft grens niet meer over voor buitenlandse studie 6 december 2017 Een student uit Delft hoeft de stad niet meer uit om colleges te volgen van de universiteit van Hongkong. Studenten van drie Nederlandse universiteiten kunnen vanaf januari online vakken volgen bij universiteiten in Australiƫ, China en Zwitserland.

Contacteer ons

Resultaten voor wo studies