studie rechten wo
De vacaturesite met vacatures, banen, stages en bijbanen NationaleVacaturebank.nl.
Op zoek naar een eigen groep op een geweldige school? De Stichting Van der Huchtscholen in Soest zoekt voor haar 3e Van der Huchtschool per 1 maart 2019 een Groepsleerkracht groep 1/2 WTF 1.0000 40 uur U bent een toeganke.
e-StudieGids, Universiteit Leiden.
For information on how to apply, tuition fees, housing, visa, etc, please refer to the Study Abroad / Exchange in Leiden website. Note: this is the Dutch language portal, on the top right you can select the English language portal.
Knokken om na studie niet te creperen NRC.
Zijn ze overmoedig of naïef? Studenten die kiezen voor een studie kunstgeschiedenis of culturele antropologie, kiezen in elk geval niet voor het grote geld. Mail de redactie. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
Deeltijdopleiding Rechtsgeleerdheid WO.
Duur opleiding: 4 jaar. Opleidingen WO Rechtsgeleerdheid voltijd.: WO Rechten voltijd. WO Criminologie voltijd. WO Fiscaal recht voltijd. WO Notarieel recht voltijd. WO Internationaal en Europees recht voltijd. Masteropleidingen na WO Rechtsgeleerdheid.: Master WO Rechtsgeleerdheid. Master WO Fiscaal Notarieel recht.
Recht op het studentenreisproduct 9292.nl.
Volg je een HBO studie of ga je naar de Universiteit, dan gaat je studiefinanciering direct in als je gaat studeren. Ben je nog geen 18, dan krijg je studiefinanciering vanaf de 1e maand van het 1e volledige kwartaal van je studie meestal oktober.
Bachelor titulatuur.
Bachelor of Law Legum Baccalaureus is een graad die behaald kan worden na het behalen van een driejarige bacheloropleiding in de rechten aan een universiteit. In tegenstelling tot BSc en BA is LLB geen wettelijk beschermde titel. Voorbeelden van opleidingen: Fiscaal Recht, Notarieel Recht, Rechtsgeleerdheid. alle opleidingen een LLB graad afgeven. Alle opleidingen die een LLB graad afgeven. studie en handicap.
Wanneer moet ik me aanmelden voor een opleiding aan de universiteit of hogeschool? Rijksoverheid.nl.
Is het 1 mei geweest en heeft u zich nog niet voor een studie aangemeld? Bij een aantal opleidingen kunt u zich ook na 1 mei nog aanmelden. Informeer zo snel mogelijk of de opleiding van uw keuze u nog toelaat.
Werken bij Hogeschool Utrecht.
Trainee Onderwijslogistiek Hogeschool Utrecht 3 FTE: heb jij die frisse kijk op het onderwijs van nu? Op welke plek kun je beter jezelf leren ontdekken en ontwikkelen dan in een trainee traject van een van de meest dynamische onderdelen van de Hogeschool Utrecht?
Verder studeren Hogeschool van Amsterdam.
Als je tijdens je opleiding HBO-Rechten het Wetenschappelijk excellentieprogramma hebt gevolgd, kun je zonder schakelprogramma direct instromen in een van de juridische masters van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. Gepubliceerd door Faculteit Maatschappij en Recht 22 juli 2016. Studie in cijfers.
Slim studeren. Studystore.nl.
Glansrijk door je studie heen met de juiste boeken, handige tips en de beste deals. Like of volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van leuke acties en slimme deals! Voor het onderwijs. Wie zijn wij?
deeltijd master Rechtsgeleerdheid Universiteit Leiden.
Studie, praktijk en onderzoek zijn daarom sterk met elkaar verweven. Bovendien maken de docenten deel uit van nationale en internationale onderzoeksnetwerken, waarvan je als student profiteert. Deze opleiding heeft meerdere vormen.: deeltijd te Leiden. voltijd te Leiden. diploma LLM Rechtsgeleerdheid. type regulier, 60 EC. start 1 februari, 1 september. taal voornamelijk Nederlands. zeer weinig Engels. opleidingsduur 12 maanden deeltijd. heeft geen numerus fixus. Open dagen en meeloopdagen. Ben jij je aan het oriënteren op een masteropleiding? Bezoek dan onze Masterdag. Hier bezoek je opleidingspresentaties en kun je vragen stellen aan docenten, studenten, alumni en studieadviseurs. En maak kennis met de leukste studentensteden van Nederland: Leiden en Den Haag! Ben jij je aan het oriënteren op een masteropleiding? Bezoek dan onze Masterdag. Hier bezoek je opleidingspresentaties en kun je vragen stellen aan docenten, studenten, alumni en studieadviseurs. En maak kennis met de leukste studentensteden van Nederland: Leiden en Den Haag! taal van onderwijs 80% nl. Toelating en studiekosten. 1 september 2018. collegegeld nog niet bekend. Zie voor meer informatie www.unileidenmasters.nl. WO bachelor in Rechtsgeleerdheid of een vergelijkbare opleiding.

Contacteer ons

Op zoek naar studie rechten wo?