opleiding wo
Deeltijdopleiding Psychologie WO.
Binnen de opleiding lopen kennis, interventie, diagnostiek en onderzoek als een rode draad door de opleiding. Het is dan ook niet vreemd dat je vakken krijgt als: sociale psychologie, onderzoekspracticum, biologische grondslagen, literatuurstudie, gespreksvoering en wetenschapsfilosofie. Je rondt de opleiding af met een eindopdracht. Studieniveau: wo bachelor.
Gratis studiekeuzetest hbo en wo 123test.nl.
Een studiekeuzetest voor goede studiekeuze. Een studiekeuzetest is er vaak op gericht om je warm te maken voor een specifieke studie of opleiding. Het zijn vaak opleidingen die een studiekeuze test aanbieden, dus de uitslag is vaak gekleurd. Een goede studiekeuzetest kijkt vooral ook naar wie je bent, wat je wilt en kunt. Na elke studie kun je later kiezen uit verschillende beroepen. Bij deze gratis en korte studiekeuzetest wordt gekeken wat voor soort beroepen bij je persoonlijkheid passen en welke studies daarop aansluiten. Bij een studiekeuze is het van belang dat je een beroepsperspectief voor ogen hebt dat bij je persoonlijkheid past. Hoe beter deze fit, hoe leuker je over het algemeen je studie en later je werk zult vinden. Studiekeuzetest hbo, wo.
Opleidingen Universiteit Leiden.
Governance and Global Affairs. Wiskunde en Natuurwetenschappen. Bachelor Academische Pabo BScBEd. Master African Studies MA. Master African Studies research MA. Bachelor Afrikaanse talen en culturen BA. Master Air and Space Law Advanced LL.M. Master Algebra, Geometry and Number Theory MSc.
Wo-opleiding Criminologie.
Ben je klaar met je masteropleiding, dan ben je Master of Science MSc. De totale universitaire opleiding Criminologie neemt dus vier jaar in beslag. Wat doe je tijdens de opleiding? Criminologie is een multidisciplinaire opleiding; in de opleiding komen rechten, maatschappijleer en sociale wetenschappen bij elkaar.
Universiteit.
OPLEIDING TOT REGISTERACCOUNTANT RA. Als je accountancy gaat studeren aan een universiteit, dan kun je registeraccountant RA worden. De opleiding bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte. HET THEORETISCHE GEDEELTE OPLEIDING RA. Het theoriedeel van de opleiding RA bestaat uit drie fasen.: de bachelor of science opleiding accountancy. de master of science opleiding accountancy. de post-masteropleiding RA. WO BACHELOROPLEIDING ACCOUNTANCY.
Home.
Taal en opleiding. Communicatie en Public Affairs. Parlement en Wetenschap. Ruimte voor het HO in de toekomst. VSNU-Café 27 juni 2017. VSNU-Café 27 september 2016. VSNU-Café 21 juni 2016. VSNU-Café 24 november 2015. VSNU-Café 21 september 2015. VSNU Café 3 februari 2015.
Bachelor Architecture, Urbanism and Building Sciences.
Na je Bachelor. Opleiding met selectie. Bachelor of Science. Schrijf je nu in! Kijk eens om je heen, naar het huis en de wijk waarin je woont of naar de school waarop je zit. Je omgeving is voor een groot deel door bouwkunde bepaald.
Bacheloropleidingen Maastricht University.
De opleiding Rechtsgeleerdheid is een uitstekende basis voor een baan als jurist. Je leert hoe je grote hoeveelheden wetteksten eigen maakt en toepast op praktische vraagstukken. Dankzij de brede basis is het een soepele springplank naar een baan in de advocatuur, het bedrijfsleven en het bank of verzekeringswezen.
Opleidingen in Kunst, WO Bachelor.
Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Kunst, WO Bachelor" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling. Verfijn je zoekresultaat door gebruik te maken van de filters studierichting, opleidingsniveau, plaats.
Cedin Homepage.
Cursussen en opleidingen 2016 2017. Het cursusaanbod voor het schooljaar 2016 2017 staat voor je klaar! Je kunt je inschrijven voor het open cursusaanbod, waarvan wij de data alvast ingepland hebben. Je kunt er ook voor kiezen om een cursus incompany, met je eigen groep en binnen jouw school of scholengemeenschap, te volgen.
Universitaire opleidingen vergelijken van Universiteiten.
Europees en internationaal, maar nauw verbonden met de regio. De Universiteit Utrecht is thuis op vrijwel alle wetenschapsgebieden. De UT is een ondernemende researchuniversiteit. Radboud Universiteit Nijmegen. De Radboud Universiteit biedt een ruim scala aan wo opleidingen. De Rijksuniversiteit Groningen biedt verschillende universitaire opleidingen aan in het noorden van Nederland.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding wo