studies wo
Universitaire Economie en Bedrijf opleidingen.
Je leert puzzelen met financiële gegevens en daarover adviseren. WO International Business Administration Door je te verdiepen in belangrijke facetten van internationale bedrijfsvoering word je klaargestoomd voor een functie in het internationale zakenleven. WO Bedrijfskunde Deze studies laten je kennis maken met alle facetten van bedrijfsvoering, ondernemen en organiseren.
Zoek je een studie die echt bij je past? Kijk op Qompas.nl Qompas StudieKeuze.
Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen op het gebied van studiekeuze. Je krijgt tips over bij jou passende studies en je ontvangt regelmatig een overzicht van aankomende open dagen en andere voorlichtingsactiviteiten. De redactie/helpdesk van Qompas beantwoordt jouw vragen/opmerkingen over studiekeuze. Alle HBO WO studies.
Universitaire opleidingen vergelijken van Universiteiten.
WO Kunst en Cultuur. WO Recht en Bestuur. WO Economie en Bedrijf. WO Gedrag en Maatschappij. WO Aarde en Milieu. WO Informatica en Exact. Kies je studie. Eigen bedrijf beginnen? Studeren en geld. Een student heeft meestal geen riant inkomen.
Universitaire Gezondheid opleidingen.
WO Gezondheidswetenschappen Deze richting laat je vanuit verschillende perspectieven kijken naar de gezondheidszorg en leert je welke factoren de gezondheid beïnvloeden en hoe je de gezondheidszorg kunt verbeteren. WO Klinische Technologie Deze studie richt zich op het snijvlak van technologie en geneeskunde.
Bacheloropleidingen Universiteit van Amsterdam.
Russische en Slavische studies. Sign Language Linguistics Linguistics. Sociale geografie en Planologie. Spaanse en Latijns-Amerikaanse studies. Taal en communicatie Nederlandse taal en cultuur. Universitaire Pabo van Amsterdam. Delen Delen via email Delen op facebook Delen op linkedin Delen op twitter Delen via Google Print Print deze pagina.
Studies Studiekeuze123.
Lees hierover meer in ons cookiebeleid. Ontdek welke studies bij jou passen en bekijk de bijbehorende opleidingen. Aarde en Milieu Economie en Bedrijf Exact en Informatica Gedrag en Maatschappij Gezondheid Interdisciplinair Kunst en Cultuur Onderwijs en Opvoeding Recht en Bestuur Taal en Communicatie Techniek. Wat is het verschil tussen een opleiding en een studie? HBO Associate degree HBO Bachelor HBO Master WO Bachelor WO Master.
Universitaire bachelors alle 400 bacheloropleidingen van de Nederlandse universiteiten.
Universitaire bachelors wil betrouwbare, onafhankelijke en vergelijkende informatie over studies op een passende wijze toegankelijk maken. Door middel van de onafhankelijke website universitairebachelors.nl wordt aanstaande studenten de mogelijkheid geboden opleidingen met elkaar te vergelijken. Primaire bron van Universitaire bachelors zijn de universiteiten.
wo bachelor opleidingen van A t/m Z.
Zoek een beroep in het Studie Keuze Programma.: Rechtspraak en Administratie. Textiel en Mode. Onderwijs en Wetenschappen. Krijgsmacht en Politie. Zoek een stad in het Studie Keuze Programma.: Zoek een open dag in het Studie Keuze Programma.: Niveau: HBO Bachelor.
Een complete lijst van ALLE WO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Alle WO opleidingen van A t/m Z. Lijst te lang? Pas een filter toe. Aarde en Economie. Afrikaanse talen en culturen. Algemene Sociale Wetenschappen. Arabische Taal en Cultuur. Archeologie en Prehistorie. Bachelor of Science in Physiotherapy. Bedrijfs en Consumentenwetenschappen. Bestuurs en Organisatiewetenschap. Bodem, Water, Atmosfeer. Bos en Natuurbeheer. Communicatie en Informatiewetenschappen. Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Data Science joint degree. Duitse Taal en Cultuur. Econometrie en Operationele Research. Economie en Bedrijfseconomie. Economie en Bedrijfskunde. Economie en Beleid. Engelse Taal en Cultuur. English Language and Culture. European Law School. European Public Administration. European Public Health. Europese Talen en Culturen. Film en Literatuurwetenschap. Franse Taal en Cultuur. Future Planet Studies.
Studiekeuze WO en universiteit Studiekeuzetest. Beroepskeuzetest.
Wetenschappelijk Onderwijs kan je ongeveer vanaf je achttiende volgen. De meeste studies aan de universiteit duren vier jaar, maar er zijn ook studies waarbij het nodig is om langer te studeren. Zo ben je na vier jaar medicijnen studeren basisarts, maar voor specialisatie moet je co-schappen lopen en nog verder studeren. Het verschilt per studie of het om diepgaande theoretische kennis gaat of om een combinatie van kennisvergaring en specialistische training voor een beroep. Na het behalen van je HBO propedeuse, kan je doorstromen naar een universiteit. Ongeveer een op de zeven studenten die wetenschappelijk onderwijs volgen, heeft in eerste instantie een HBO-opleiding achter de rug. Een mooie kans om na je HAVO toch nog aan een universiteit te gaan studeren. Een academische opleiding biedt de mogelijkheid om zelfstandig onderzoek te doen of om te promoveren op een wetenschappelijk vraagstuk. Net als bij HBO-opleidingen is het ook in het WO mogelijk om voltijds of deeltijds te studeren of om studie en werk te combineren door middel van zogenaamde duale opleidingen.

Contacteer ons

Resultaten voor studies wo