best betaalde studies wo
de beste universitaire bacheloropleidingen.
Informatiekunde voltijd Amsterdam. Literary Studies voltijd Utrecht. Italiƫ studies voltijd deeltijd Amsterdam. Taalwetenschap voltijd Nijmegen. Kunstmatige Intelligentie voltijd Groningen. Econometrie en Operationele Research voltijd Rotterdam. Russische en Slavische studies voltijd deeltijd Amsterdam. International Bachelor Econometrics and Operations Research voltijd Rotterdam.
Studeren aan deze universiteiten levert je het meeste salaris op RTL Nieuws.
Aan de best betaalde universiteit van Europa, de Zwitserse University of St.Gallen, verdien je als afgestudeerde jaarlijks gemiddeld 185.000 euro. Tilburg en Rotterdam. Maar je hoeft niet per se in Zwitserland te studeren om binnen te lopen. Je doet het ook goed met een papiertje uit Groot-Brittanniƫ hoewel je daar na de brexit-uitkomst je twijfels bij kunt hebben, Frankrijk en. Als je vijf tot tien jaar werkt, heb je het mooiste salaris met een studie aan de Tilburg University mediaan 82.000 euro, Rotterdam School of Management 76.000 euro en Erasmus Universiteit 75.000 euro. Minder fortuun ben je met een studie aan de Hogeschool van Amsterdam 47.000 euro en Universiteit van Maastricht 52.000 euro. Studie maakt veel verschil. De verschillen tussen studies zijn wel groot.
Top 5 best betaalde technische beroepen Voort.
De best betaalde technische beroepen. Er zijn tientallen technische opleidingen op HBO en WO-niveau waarmee je een goed betaalde technische ban veroverd. Maar er zijn een aantal opleidingen die er met kop en schouders bovenuit steken. De 5 best betaalde technische beroepen zijn.:
Best betaalde WO banen.
Uiteraard kijk je naar iets wat je echt heel erg leuk lijkt, je moet het immers wel de rest van je leven uitoefenen. Echter, kan geld natuurlijk ook een rol meespelen. Niet iedere WO baan verdient namelijk even goed. Daarom bij dezen een lijstje met de best betaalde WO banen in Nederland.
Met deze masteropleidingen loop je binnen RTL Nieuws.
Want wie het niet doet, is zeker vanuit studies met weinig baanzekerheid aangewezen op een slecht betaalde werkervaringsplek. En dat is dan weer niet goed voor het gemiddelde startsalaris van een masterstudie. Meer bij RTL Z: Opgeleid voor armoede? Je salaris kan tegenvallen na deze studies.
Studies met beste loon.
Beroepen en studies. Huisarts: wo geneeskunde en specialisatie. Advocaat: bachelor rechtsgeleerdheid en master Nederlands recht op een Nederlandse universiteit als je in Nederland als advocaat aan de slag wilt. Apotheker: wo farmacie. Rechercheur: hbo of wo algemeen, je kunt hiermee al solliciteren naar een recherche-functie.
Geslaagd, maar nu? Met deze studies verdien je het meeste geld RTL Nieuws.
Krab je dan nog meer eens achter de oren, want de startsalarissen van onder meer kunstgeschiedenis, culturele antropologie, geschiedenis en kunst en cultuurstudies zijn zeer mager. De best betaalde hbo-studie levert zelfs meer dan 800 euro per maand meer op dan de slechtst betaalde universitaire studie.
Met welke studies verdien je het meest? Elsevierweekblad.nl.
Onderzoeken Wat zijn de beste scholen, ziekenhuizen en studies? Waar is het goed wonen en werken? Brexit Lees hier alles over de Brexit en de gevolgen die dit met zich meebrengt. Van het gas af Lees hier alles over de strijd tegen aardgas.
10 Best betaalde banen: WO CVSter.nl.
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's' waar werkgevers naar zoeken. Maak een perfect CV in 5 minuten. Blog / Carriere / 10 Best betaalde banen: WO. 10 Best betaalde banen: WO. 12 augustus 2016.
Baankansen en salaris na je studie studie-kosten.nl.
WO Recht en bestuur. WO Economie en bedrijfskunde. WO Medisch en biologisch. WO Technische wetenschappen. WO Sociale wetenschappen. WO Exact, natuur en informatica. 1 In deze grafieken vind je het percentage afgestudeerden dat na de opleiding aan het werk is gegaan.

Contacteer ons

Zoeken naar best betaalde studies wo