alle wo opleidingen
Maritieme opleidingen WO Maritime by Holland.
Marine Officier Technische Dienst Den Helder HBO Varend. Maritieme kennisinstituten ROC Albeda Rotterdam MBO Technisch. Waterbouw Maritiem waterbouwer stuurman Waterbouw Lloydstraat, Rotterdam MBO Varend. Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw Werktuigbouwkunde Enschede WO Technisch. Havens Manager havenlogistiek Westzeedijk, Rotterdam MBO Haven en vervoer. Maritieme dienstverlening, Offshore, Waterbouw, Zeescheepvaart Koopvaardij officier alle schepen maritiem officier Lloydstraat, Rotterdam MBO Varend.
NT2 Dossier Na het Staatsexamen NT2.
Het wetenschappelijk onderwijs wo is het hoogste niveau. Een wo-opleiding volg je aan een universiteit. Aan de universiteit kunt u opgeleid worden voor beroepen zoals arts of advocaat, maar ook voor een carrière in de wetenschappen. Geen automatische toegang tot een opleiding met het Diploma Staatsexamen NT2. De meeste Nederlandse opleidingen accepteren het Diploma Staatsexamen NT2 als bewijs voor voldoende beheersing van het Nederlands. Maar sommige opleidingen stellen aanvullende eisen voor toelating. Deze aanvullende eisen kunnen bijvoorbeeld gaan over welke vooropleiding u heeft gedaan of welke vakken u op de middelbare school heeft gevolgd. Het is dus verstandig om bij de opleiding die u wilt gaan doen na te vragen of uw Diploma Staatsexamen NT2 voldoende is om toegelaten te worden. Lees meer over de toelatingseisen voor mbo-opleidingen op de website Rijksoverheid.nl. Lees meer over de toelatingseisen voor hbo-opleidingen en universitaire opleidingen op de website Rijksoverheid.nl. Een opleiding zoeken. Wilt u graag een opleiding volgen in Nederland, maar weet u nog niet welke? Er zijn een aantal handige websites die u helpen om een studiekeuze te maken.: Op de website Mbostad.nl vindt u een volledig overzicht van alle mbo-opleidingen.
Met welke diploma's' kan ik naar de universiteit of hogeschool? Rijksoverheid.nl.
Inschrijven bij hogeschool of universiteit. U kunt u via de website van Studielink aanmelden voor een opleiding aan een universiteit of hogeschool. Dit geldt niet voor een particuliere opleiding in het hoger onderwijs. Bij die opleidingen schrijf u uzelf rechtstreeks in.
10 Best betaalde banen: WO CVSter.nl.
Dit probleem speelt op alle niveaus, maar ook zeker op WO niveau. Als je een technische studie hebt gevolgd en aan de slag gaat bij een toonaangevend bedrijf zoals Philips of Tata Steal het vroegere Hoogovens dan kun je na een jaar of vijf een salaris verdienen van rond de 3.800, netto per maand.
Bacheloropleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Zoek een opleiding. Op zoek naar een universitaire bacheloropleiding aan een Nederlandse topuniversiteit? Met meer dan 45 bacheloropleidingen, waarvan sommige meerdere varianten tracks kennen, is de Rijksuniversiteit Groningen de aangewezen plek. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende bacheloropleidingen.
Kies op maat Home.
Ik wil later een managementfunctie vervullen. Ik ben een studente aan de Saxion Hogeschool in Enschede, en volg daar binnen de opleiding Commerciële Economie de richting International Management. Alle banen die mij leuk lijken om in de toekomst te hebben, zijn in het westen van het land.
Zoek je een studie die echt bij je past? Kijk op Qompas.nl Qompas StudieKeuze.
Wo Europese studies. Aantal opleidingen 2. Algemene vaardigheden 77., Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Aantal opleidingen 1. Algemene vaardigheden 78., Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Wo Romaanse talen en culturen. Aantal opleidingen 3. Algemene vaardigheden 79., Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Aantal opleidingen 9. Algemene vaardigheden 81., Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Wo Keltische talen en cultuur. Aantal opleidingen 1. Algemene vaardigheden 80., Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Aantal opleidingen 1. Algemene vaardigheden 82., Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Aantal opleidingen 3. Algemene vaardigheden 78., Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Aantal opleidingen 2. Algemene vaardigheden 76., Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Wo Technische planologie.
Opleiding Chemelot.
Denk hierbij aan chemical engineers, mechanical engineers, scheikundig technologen en professionals met een achtergrond in internationale bedrijfskunde. Veel mensen met een universitaire opleiding stoten op Chemelot door naar managementniveau. Binnen een internationale onderneming zijn er nauwelijks grenzen aan hoever je kunt komen. Landsgrenzen tellen hier zeker niet. Ontdek alle WO vacatures.
Opleidingen Nyenrode Business Universiteit.
Gevonden: 166 opleidingen. Pre-Master Fiscaal Recht deeltijd. Pre-Master Fiscaal Recht deeltijd. Deeltijd Nederlands februari september alleen master. Unieke deeltijd Master die jou behalve fiscaal-juridische kennis, ook het lef geeft om jouw organisatie verder te brengen. Pre-Master of Science in Accountancy deeltijd.
Duitslanddesk Hoe vind ik de passende studie?
De website studienwahl.de geeft een beschrijving van de inhoud van alle opleidingen en een overzicht van waar je die kunt studeren. Bovendien vind je hier veel algemene tips en artikelen om beter een keuze te kunnen maken. Er is ook een app voor de iPhone beschikbaar.
Sport People Personal trainer opleidingen en fitness opleidingen.
Je kunt bij ons alle grote erkende fitness opleidingen volgen. Denk hierbij aan fitness trainer A Fitvak a, fitness trainer B Fitvak b en diverse aanvullende opleidingen zoals een Yoga opleiding en een Bootcamp opleiding. Bekijk hieronder de data van alle aankomende opleidingen.

Contacteer ons

Resultaten voor alle wo opleidingen