alle wo opleidingen
Studies Studiekeuze123.
Lees hierover meer in ons cookiebeleid. Ontdek welke studies bij jou passen en bekijk de bijbehorende opleidingen. Aarde en Milieu Economie en Bedrijf Exact en Informatica Gedrag en Maatschappij Gezondheid Interdisciplinair Kunst en Cultuur Onderwijs en Opvoeding Recht en Bestuur Taal en Communicatie Techniek. Wat is het verschil tussen een opleiding en een studie? HBO Associate degree HBO Bachelor HBO Master WO Bachelor WO Master. Alle filters wissen.
Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Op zoek naar een universitaire opleiding aan een Nederlandse topuniversiteit? Met meer dan 45 bacheloropleidingen, waarvan sommige meerdere varianten tracks kennen en meer dan 160 masteropleidingen is de Rijksuniversiteit Groningen de aangewezen plek. En niet alleen voor jou: van over de hele wereld komen studenten en academici naar de Rijksuniversiteit Groningen.
Universitaire opleidingen en universiteiten.
Kortom, je proeft de sfeer. Alle open dagen universiteiten. Numerus fixus universiteiten. Enkele universitaire opleidingen aan de universiteiten hebben een numerus fixus ingesteld. Zij laten dan per opleiding een maximaal aantal studenten toe. Bekijk het totale overzicht met numerus fixus opleidingen aan universiteiten. Universitaire opleidingen en hbo opleidingen. Wat is het verschil tussen universitaire en hbo opleidingen? Universiteiten richten zich op theorie en voeren veel wetenschappelijk onderzoek uit. In het hbo word je veel meer getraind voor het uitoefenen van een beroep en leer je wetenschappelijke kennis toepassen. Je kunt dan wel over een paar jaar een wo diploma op zak hebben, maar zonder focus bereik je hier weinig mee.
Universitaire opleidingen vergelijken van Universiteiten.
Radboud Universiteit Nijmegen. De Radboud Universiteit biedt een ruim scala aan wo opleidingen. Tilburg University biedt een ruim scala aan wo opleidingen. De Rijksuniversiteit Groningen biedt verschillende universitaire opleidingen aan in het noorden van Nederland. Studeren aan een Nederlandse topuniversiteit. De Universiteit Utrecht is thuis op vrijwel alle wetenschapsgebieden.
Universitaire bachelors alle 400 bacheloropleidingen van de Nederlandse universiteiten.
Universitaire bachelors wil betrouwbare, onafhankelijke en vergelijkende informatie over studies op een passende wijze toegankelijk maken. Door middel van de onafhankelijke website universitairebachelors.nl wordt aanstaande studenten de mogelijkheid geboden opleidingen met elkaar te vergelijken. Primaire bron van Universitaire bachelors zijn de universiteiten.
wo bachelor opleidingen van A t/m Z.
MBO Niveau 3. MBO Niveau 4. Maand: August 2018. Alle opleidingen van A t/m Z. Geef me een advies op basis van mijn profiel.: Maak een profiel aan voor een beter zoekresultaat. Maak een profiel aan. Geschreven door TKMST Media.
Alle Wo-opleidingen van A t/m Z Keuzegids Universiteiten 2018.
Opleidingen Universiteiten Gids Zoeken. kies een vakgebied. kies een stad. Alle opleidingen A-Z De beste. Aarde en Economie. Afrikaanse talen en culturen. Algemene Sociale Wetenschappen. Arabische Taal en Cultuur. Archeologie en Prehistorie. Bachelor of Science in Physiotherapy. Bedrijfs en Consumentenwetenschappen.
Een complete lijst van ALLE WO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Hier vind je een compleet overzicht van alle WO opleidingen. Klik op de studienaam voor gedetailleerde informatie over de opleiding. En ja, de lijst is lang, maar het is dan ook het meest recente overzicht van ALLE bestaande en erkende WO opleidingen in Nederland.
Opleidingen Universiteit Leiden.
Bachelor Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie BSc. Bachelor Duitse taal en cultuur BA. Bachelor Economie, Bestuur en Management BSc. Bachelor Engelse taal en cultuur BA. Bachelor Film en literatuurwetenschap BA. Bachelor Filosofie BA. Bachelor Fiscaal Recht LL.B. Bachelor Franse taal en cultuur BA.

Contacteer ons

Zoeken naar alle wo opleidingen