alle wo opleidingen
Propedeuse Wikipedia.
Als de student na een jaar alle vakken heeft gehaald of het benodigde aantal vakken die staan voor een p-punt, in geval van trajecten waar de student meer dan het benodigde aantal vakken aflegt, en dus meer dan het benodigde aantal punten binnen krijgt als die al de vakken met een voldoende zou afleggen, zijn er 60 of meer studiepunten behaald en kan het propedeutisch examen afgelegd worden. Niet alle opleidingen kennen zo'n' examen.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Schrijf je nu in voor een volledige HBO-bacheloropleiding, post-bachelor, masteropleiding of Associate degree en profiteer van een aantrekkelijke ASUS Chromebook-actie. Je ontvangt dan een ASUS Chromebook t.w.v. 349, voor maar 39, bij je opleiding. Bij alle overige opleidingen profiteer je van een aantrekkelijke tijdschriftenactie van BladCadeau.
Duitslanddesk Hoe vind ik de passende studie?
De website studienwahl.de geeft een beschrijving van de inhoud van alle opleidingen en een overzicht van waar je die kunt studeren. Bovendien vind je hier veel algemene tips en artikelen om beter een keuze te kunnen maken. Er is ook een app voor de iPhone beschikbaar.
Leren Twenschede.
Saxion biedt opleidingen op HBO-niveau en kunstzinnige of muzikale studenten kunnen terecht bij ArteZ op het conservatorium of de kunstacademie. Universiteit Twente is één van de drie technische universiteiten van Nederland. Oftewel: voor je school of studie hoef je de stad niet uit! Kies hieronder het type opleiding naar keuze. Klik hier voor alle basisscholen in Enschede.
Studies Studiekeuze123.
Ontdek welke studies bij jou passen en bekijk de bijbehorende opleidingen. Aarde en Milieu Economie en Bedrijf Exact en Informatica Gedrag en Maatschappij Gezondheid Interdisciplinair Kunst en Cultuur Onderwijs en Opvoeding Recht en Bestuur Taal en Communicatie Techniek. Wat is het verschil tussen een opleiding en een studie? HBO Associate degree HBO Bachelor HBO Master WO Bachelor WO Master. Alle filters wissen.
NT2 Dossier Na het Staatsexamen NT2.
Het wetenschappelijk onderwijs wo is het hoogste niveau. Een wo-opleiding volg je aan een universiteit. Aan de universiteit kunt u opgeleid worden voor beroepen zoals arts of advocaat, maar ook voor een carrière in de wetenschappen. Geen automatische toegang tot een opleiding met het Diploma Staatsexamen NT2. De meeste Nederlandse opleidingen accepteren het Diploma Staatsexamen NT2 als bewijs voor voldoende beheersing van het Nederlands. Maar sommige opleidingen stellen aanvullende eisen voor toelating. Deze aanvullende eisen kunnen bijvoorbeeld gaan over welke vooropleiding u heeft gedaan of welke vakken u op de middelbare school heeft gevolgd. Het is dus verstandig om bij de opleiding die u wilt gaan doen na te vragen of uw Diploma Staatsexamen NT2 voldoende is om toegelaten te worden. Lees meer over de toelatingseisen voor mbo-opleidingen op de website Rijksoverheid.nl. Lees meer over de toelatingseisen voor hbo-opleidingen en universitaire opleidingen op de website Rijksoverheid.nl. Een opleiding zoeken. Wilt u graag een opleiding volgen in Nederland, maar weet u nog niet welke? Er zijn een aantal handige websites die u helpen om een studiekeuze te maken.: Op de website Mbostad.nl vindt u een volledig overzicht van alle mbo-opleidingen.
Bacheloropleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Bacheloropleidingen in het Engels. Op zoek naar een universitaire bacheloropleiding aan een Nederlandse topuniversiteit? Met meer dan 45 bacheloropleidingen, waarvan sommige meerdere varianten tracks kennen, is de Rijksuniversiteit Groningen de aangewezen plek. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende bacheloropleidingen.
Starters Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search icon. Twitter icon. Twitter
Daar werkt hij samen met het team Monitoring aan het systeem SCOM waarmee alle servers in de gaten worden gehouden. Een gebruikersonderzoek doen voor een nieuw zaaksysteem. Tim van Waas doet een hbo-studie ICT aan de Haagse Hogeschool en is ICT-stagiair bij de Autoriteit Consument Markt ACM. De ACM is een onafhankelijke toezichthouder die zich sterk maakt voor consumenten en bedrijven. Zo houdt de ACM toezicht op de mededinging, een aantal specifieke sectoren energie, telecom, vervoer en post en het consumentenrecht. Consumenten kunnen er terecht voor informatie en advies. Bedrijven voor het doorgeven van fusieaanvragen en signalen over andere bedrijven die zich niet aan de regels houden. Als een bedrijf in strijd met de wet handelt treedt de ACM hiertegen op. Stage bij het Rijk. Kiran Kana, Noah de Heer, Darin Suarez en Rens Kamerling lopen stage bij de Rijksoverheid. Van mbo tot wo.
Opleidingen in Amsterdam Check het volledige overzicht.
De Amsterdam School of Economics biedt bepaalde HBO en WO studenten een schakelprogramma in Fiscale Economie aan. Na afronding van. ROC van Amsterdam. Zing jij de sterren van de hemel? Of speel je met gemak de moeilijkste muziekstukken op je gitaar? ROC van Amsterdam. Voor patiënten is het essentieel dat ze de juiste medicatie krijgen. Er mag bij de apotheek dus niets misgaan. ROC van Amsterdam. Ben jij creatief en ondernemend? En lijkt het jou een uitdaging om activiteiten te organiseren op het gebied van kunst. Weergave 1-50 van 1339 resultaten. 1 2 3 4 5 6 7. Studeren in onze hoofdstad. Als je wilt studeren in onze hoofdstad is de keuze reuze. Fontys Hogescholen, Hogeschool van Amsterdam, de Open Universiteit, de Vrije Universiteit en de UvA; het is slechts een greep uit het aanbod van opleidingen. Naast het feit dat er veel instellingen zijn waaraan je kunt studeren zijn ook zo goed als alle denkbare opleidingen in Amsterdam terug te vinden.
Opleidingen in de zorg YouChooz.nl.
Er zijn ook opleidingen waarbij je wel vóór mensen werkt, maar niet direct mét. Bijvoorbeeld als je een beleidsmatige of technische opleiding in de zorg kiest. Opleidingen op niveau: MBO, Ad, HBO, WO. Je kunt op verschillende niveaus een opleiding in de zorg volgen.
Zoek je een studie die echt bij je past? Kijk op Qompas.nl Qompas StudieKeuze.
Wo Kunstmatige intelligentie. Richtingen: Wiskunde en informatica. Aantal opleidingen 3. Algemene vaardigheden 75., Bruto salaris 2500. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Hbo Opleiding voor Ergotherapie. Richtingen: Sport, fysiotherapie en bewegingswetenschappen. Aantal opleidingen 4. Algemene vaardigheden 79., Bruto salaris 2000. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Richtingen: Krijgsmacht en politie. Aantal opleidingen 1. Bruto salaris 0. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Aanmelden Vul een geldig e-mailadres in. Studeren, stage en solliciteren. Rapporten en onderzoek. Recruiten via Qompas. Delftse Jaagpad 1e. 2324 AA Leiden. Tel: 31 071 581 55 81. Tel: 31 071 581 55 90. Alle rechten voorbehouden 1995.

Contacteer ons

Resultaten voor alle wo opleidingen