studiekeuze advies
September Advies: Hulp bij studiekeuze Hoge klanttevredenheid.
030 207 2658. Hulp bij studiekeuze. September Advies helpt je met het maken van de juiste studiekeuze. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding. In ongeveer zeven gesprekken helpen we je een studie te kiezen die bij je past.
UvA Matching gaat aankomend jaar van start Studentenraad.
Als een student na afloop van de UvA Matching-week twijfelt over zijn studiekeuze, kan hij meedoen aan het heroriƫntatietraject. In het heroriƫntatietraject zullen studenten begeleid worden bij het maken van een nieuwe studiekeuze. De Centrale Studentenraad is druk bezig met het dossier UvA Matching. Wij hebben advies uitgebracht over de Regeling Studiekeuzeadvies.
Studiematch Studiekeuze advies in Utrecht en Groningen.
Je studiekeuze bepaalt immers voor een groot deel je verdere toekomst. Soms lukt het niet om zonder hulp van buitenaf alle puzzelstukjes zo in elkaar te passen dat je die studie kiest, waarin jij het beste tot je recht komt. Studiematch kan je hierbij met hun jarenlange ervaring helpen, ongeacht het niveau van je vooropleiding. Voor ons is het belangrijk dat jij je bij ons ontspannen voelt en dat je plezier hebt in het volgen van het studiekeuzetraject. Onze stijl kenmerkt zich door een eigen methodiek, bevlogenheid, creativiteit en een gezonde dosis humor. Het traject biedt jou de juiste studie en geeft je houvast, duidelijkheid en zelfvertrouwen. Zo kun je gemotiveerd starten aan een passende opleiding en natuurlijk aan een leuke studietijd. Vele honderden jongeren gingen jou voor. Bel ons gerust! Een studiekeuzetraject kan in drie weken worden afgerond! Ook voor advies over een masteropleiding ben je bij ons aan het goede adres.
Studiekeuzeadvies Groningen Een studie die bij je past!
Hoewel je zelf deze keuze moet maken, kun je hier wel advies aanvragen van de beste studiekeuzeadviseurs in Groningen. Zij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen bij het maken van de juiste studiekeuze. Doe hier je voordeel mee, zodat je straks op de juiste plek zit!
Aanmelden en toelaten mbo Middelbaar beroepsonderwijs MBO Rijksoverheid.nl.
Ook krijgen de overstappers begeleiding als ze zich niet op tijd hebben aangemeld. Of als ze nog twijfelen over hun studiekeuze. De begeleiding geldt voor iedereen die de overstap naar het mbo maakt vanaf het vmbo. En ook voor pro, vso en vavo-vmbo/tl-leerlingen. Iedere student die begint aan een mbo-opleiding, krijgt in het eerste jaar een bindend studieadvies BSA. Dit advies wordt bij voorkeur gegeven tijdens een studievoortgangsgesprek.
Studiekeuzeadvies Caribisch deel van het Koninkrijk en Caribisch Nederland De Haagse Hogeschool.
Bekijk alle resultaten. Hulp bij studiekeuze. Studiekeuzeadvies Caribisch deel van het Koninkrijk en Caribisch Nederland. Studiekeuzeadvies Caribisch deel van het Koninkrijk en Caribisch Nederland. Woon je in CuraƧao, Aruba of St. Of in een van de drie gemeenten Bonaire, St.
Studiekeuze advies Tuguntke LoopbaancoachingTuguntke Loopbaancoaching.
In het eerste gesprek zullen de testresultaten met je worden besproken en krijg je aanvullende opdrachten mee. In het tweede gesprek gaan we de vertaalslag naar je studierichting verder uitwerken en onderzoeken zodat je een helder beeld krijgt van je mogelijkheden. Looptijd Studiekeuzeadvies 2-3 weken.
Enroute Studiekeuze advies Amsterdam.
Studiekeuze advies Amsterdam. Het maken van een studiekeuze nog voor of tijdens je werkende bestaan is een belangrijk moment. Want dit heeft veel invloed op de rest van je loopbaan. Want past een studie en het latere werk bij jou?
Studiekeuze advies HIT Huiswerk Instituut Tiel.
Werken bij HIT. Studiekeuze advies en testen. Wij kunnen je helpen! De profiel en studiekeuze tests zijn testen om middelbare scholieren te ondersteunen bij het kiezen van een vervolgstudie. De test analyseert de scholier op twee onderdelen: gedrag en interesse.
Studiekeuze advies Rooskleurig Coaching.
Daarnaast krijg je gratis toegang tot de LDC database met beroepen en opleidingen in Nederland! Tijdens het studiekeuze traject krijg je huiswerkopdrachten en instructies mee naar huis ter voorbereiding op het volgende gesprek. Het begeleidingsmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Studiekeuze advies is maatwerk.
Beroeps en studiekeuze test Erasmus University Rotterdam.
Beroeps en studiekeuze test. Beroeps en studiekeuze test. In een beroepentest geef jij aan wat jouw interesses en voorkeuren zijn in sectoren en activiteiten. Vervolgens kun je met een studentendecaan of loopbaanadviseur een vertaalslag maken naar welke beroepen en soorten opleidingen mogelijk bij jou aansluiten.

Contacteer ons

Zoeken naar studiekeuze advies