studiekeuze wo
Beroepskeuzetest voor universitaire opleidingen.
De test geeft je inzicht in welke beroepen goed bij jou passen. Hiermee voorkom je een verkeerde studiekeuze. De test is in een paar minuten te maken en de resultaten worden direct getoond. Je krijgt na de test een uitgebreide beschrijving van jouw profiel. Om te beginnen kun je op de onderstaande afbeelding kikken van jouw geslacht. 3 tips voor als je kiest voor een opleiding aan de universiteit. Bedenk wat je wilt worden. Gebruik een studentenvereniging voor je netwerk. Zoek een bijbaan in de lijn van je opleiding. Open dagen universiteiten. 10-04-2019 NCOI University of Applied Sciences. U bent van harte welkom op onze Voorlichtingsbijeenkomst! Persoonlijk opleidingsadvies Inspiratieles Kennismaken met NCOI Opleidingen. 11-04-2019 Nederlandse Defensie Academie. Open dag Koninklijke Militaire Academie, Breda. Ben je benieuwd of studeren bij Defensie wat voor jou is? De Koninklijke Militaire Academie KMA Informatiedag biedt je de gelegenheid om informatie in te winnen over de WO bacheloropleidingen en daaropvolgende officiersfuncties bij de Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee.
Studiebegeleiding HBO WO studenten Stip Studenten.
Tweede Nationale Studiekeuze Dag. Eerste Nationale Studiekeuze Dag. Stage werk vacature. Wall of Stip. Studiebegeleiding HBO WO studenten. Stip Studenten Projecten Studiebegeleiding HBO WO studenten. Door middel van het organiseren van verschillende programmas en activiteiten wilt Stip studenten ondersteunen in het succesvol doorlopen en afronden van hun studie.
Zoek je een studie die echt bij je past? Kijk op Qompas.nl Qompas StudieKeuze.
Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen op het gebied van studiekeuze. Je krijgt tips over bij jou passende studies en je ontvangt regelmatig een overzicht van aankomende open dagen en andere voorlichtingsactiviteiten. De redactie/helpdesk van Qompas beantwoordt jouw vragen/opmerkingen over studiekeuze. Alle HBO WO studies.
Onderwijssysteem HZ University of Applied Sciences.
Hulp bij studiekeuze. Hulp bij studiekeuze. Informatie voor ouders. Informatie voor ouders. Kiezen voor de HZ. Kenniscentra en lectoraten. Projecten en publicaties. HZ als partner. HZ als partner. Vraagstukken en onderzoek. Vraagstukken en onderzoek. Talentontwikkeling en scholing. Stagiaires en afstudeerders. Over de HZ. Over de HZ. Raad van Toezicht. College van Bestuur. Bestuur en beheer. Onderwijs en examenregelingen. Algemene voorwaarden / geheimhouding. Werken bij de HZ. Over de HZ. Over de HZ Over de HZ. Raad van Toezicht. College van Bestuur. Werken bij de HZ. In het collegejaar 2002-2003 hebben de Nederlandse universiteiten en hogescholen de Europese bachelor-masterstructuur bama ingevoerd. Deze structuur verdeelt het hoger onderwijs ho in een bachelorfase en een masterfase. In het hoger beroepsonderwijs hbo duurt een bachelor vier jaar, in het wetenschappelijk onderwijs wo drie jaar.
Tilburg University Studiekeuze en aansluiting vwo-wo.
Wat doen we op het gebied van decentrale selectie? We komen graag naar uw school om meer hierover te vertellen. Meer weten over onze bachelors? Je studiekeuze maken. Hoe kies je je bachelor? Studeren aan HBO of WO? Past Tilburg University bij mij?
TalentFocus Studiekeuzetest voor mbo hbo wo.
2 OP DE 3 JONGEREN KIEZEN VERKEERD. 2 op de 3 HBO en WO studenten blijken verkeerd te kiezen en 1/3 stopt zelfs binnen één jaar. Na 2 jaar is bijna de helft gestopt. Het wisselen van studie kost onnodig tijd, een hoop frustratie en ook veel geld. Zeker nu de studiefinanciering geen gift meer is maar een lening. Veel jongeren hebben nog geen idee van wat ze willen als ze moeten gaan kiezen. Waarom is studiekeuze zo ingewikkeld?
Hoe kies je een studie? Bachelors Universiteit Utrecht.
Zet je sterke en zwakke punten op een rij. Maak ook een lijstje met jouw interesses, kwaliteiten, talenten en vaardigheden. Praat erover met mensen die jou goed kennen. Ook onze tools kunnen je hiermee helpen.: Doe de studiekeuze interesse scan. Doe de studiekeuzetest.
Ga je naar het MBO, HBO of WO? Welke studie? In welke stad? Laboratorium.nl Laboratorium.nl.
Hier krijg je alle info die je nodig hebt om straks aan het hbo of wo te beginnen! Studiekeuze123 levert onafhankelijke en betrouwbare studiekeuze-informatie over het hoger onderwijs zonder dat commerciële belangen een rol spelen. Je kunt op deze site verschillende manieren je studiekeuze selecteren; vanuit een studie, vanuit een instelling of vanuit een stad.
Studiekeuzetest Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Tijdens het gesprek kan duidelijk worden dat je vervolgstappen nodig hebt voor je studiekeuze, zoals aanvullende testen, vragenlijsten of keuzespellen. Deze testmiddelen zijn uitgebreider en diepgaander dan de test van de website, en hebben daardoor een meerwaarde in je studiekeuzeproces.
Studiekeuze en beroepskeuze WO Loopbaaninzicht.
Studie en beroepskeuzeadvies. Studiekeuze en beroepskeuze WO. Studiekeuze en beroepskeuze WO. Als jij een wetenschappelijke studie volgt en je voelt je er als een vis in het water, dan hoef je niet verder te kijken. Maar.je bent niet voor niks op deze site.
Strabrecht College Studiekeuze Strabrecht College.
Studiekeuze 123 toont uitsluitend informatie over het hbo en wo. Stichting Studiekeuze123 levert onafhankelijke en betrouwbare studiekeuze-informatie over het hoger onderwijs zonder dat commerciële belangen een rol spelen. Studiekeuze123 is verantwoordelijk voor onder meer de Studiekeuzedatabase en de Nationale Studenten Enquête NSE.

Contacteer ons

Resultaten voor studiekeuze wo