studietest wo
Zoek je een studie die echt bij je past? Kijk op Qompas.nl Qompas StudieKeuze.
Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen op het gebied van studiekeuze. Je krijgt tips over bij jou passende studies en je ontvangt regelmatig een overzicht van aankomende open dagen en andere voorlichtingsactiviteiten. De redactie/helpdesk van Qompas beantwoordt jouw vragen/opmerkingen over studiekeuze. Alle HBO WO studies.
Heldere studiekeuzetest die talent met interesse matcht Fitch.
Studiekeuze aan de horizon? interessetest gecombineerd met persoonlijkheidanalyse. onderbouwde selectie uit 289 studies. HBO / WO-gericht. Het CBS telt in Nederland momenteel 3000 verschillende banen en 700 verschillende studies. Hoe vind jij als beginnend student in dit doolhof van mogelijkheden de studie die bij je past?
Beroeps en studiekeuze test Erasmus University Rotterdam.
Numerus fixus en decentrale selectie. Toelating bacheloropleidingen met een vwo-diploma. Toelating bacheloropleidingen met hbo of wo. Toelating andere vooropleiding. Inschrijven bacheloropleiding Sluit submenu. Eerste aanmelding bacheloropleiding. Aanmelden vóór 1 mei. Pre Academic Programme. Erasmus Honours Academy Sluit submenu. Erasmus Honours Programme.
Decanaat Colegio Arubano.
De nieuwste online studiekeuze-site voor scholieren; hier is iedere studie gedetailleerd beschreven en kun je gelijksoortige studies met elkaar vergelijken. Ook is er een online studietest en kan je vragen stellen aan scholieren en studenten. Op deze site vind je o.a. informatie over opleidingen, beroepen, de Studiebeurs, studiefinanciering en algemene informatie over alles wat met studeren te maken heeft. Deze site is vooral interessant voor leerlingen die interesse hebben in de gezondheidszorg of de zorg en welzijn. Informatie over opleidingen, beroepen, opleidingsinstituten etc. Voor het vinden van opleidingen/studierichtingen in HBO WO.
Studiekeuze voorlichting Open dagen en meeloopdagen Bacheloropleidingen Universiteit Twente.
Studeren aan de Universiteit Twente? Kom eerst langs op De campus! De Universiteit Twente organiseert verschillende events en bijeenkomsten om je te helpen bij je studiekeuze en je te laten ervaren hoe het is om student aan onze universiteit te zijn.
Baankans: optimaal NRC.
Rugzakjes om, smartphones in de hand. Struinend langs kraampjes die vol hangen met vlaggen van studentenverenigingen, langs glimlachende corpsleden die hen proberen te verleiden lid te worden. Het Researchcentrum ROA van de Universiteit Maastricht maakt iedere twee jaar een inschatting van de arbeidskansen per opleiding.
Beroepskeuzetest HBO en WO.
Deze beroepskeuzetest voor hoger opgeleiden kun je gebruiken voor het maken van een studiekeuze, voor het vinden van je eerste baan op hoger niveau maar ook bij een carrièreswitch waardoor je moet uitkijken naar een andere baan op hbo of wo niveau.
Studiekeuze interessetest Bacheloropleidingen.
Om je wat handvatten te geven kan het helemaal geen kwaad eens een studiekeuzetest te doen. In deze test kun je aangeven voor welk soort werkzaamheden je belangstelling hebt en welke beroepen je aantrekken. De test kan je helpen met het beantwoorden van de vraag Wat wil ik?
Studiekeuzetests en interessante websites Studiekeuze Meer keuzeactiviteiten Studievoorlichting Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Vacatures bij de RUG. Onderwijs Studievoorlichting Meer keuzeactiviteiten Studiekeuze. Van oriënteren naar kiezen. De 4 fases van studiekeuze. Verschil tussen HBO en WO. Over het kiezen van een studie. Mail een student! Studiekeuzetests en interessante websites. Hier vind je o.a.
Opleiding Beroep.
Dit was op zich wel leuk maar toch niet echt. Toen heb ik een studietest gedaan aan Het Waterink Instituut in. Zij gaven mij het advies om iets te zoeken met economie en. Via het internet ben ik toen bij de Hanzehogeschool uitgekomen.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons

Op zoek naar studietest wo?