studietest mbo
Vijf goede studiekeuzetests Scholieren.com.
Deze uitgebreide studiekeuzetest gaat in op verschillende dingen: activiteiten die je leuk lijken, je persoonlijke gedrag en je voorkeur voor verschillende werkzaamheden. De vragenlijst bestaat uit 120 open vragen en 15 keuzevragen, en het kost je zon kwartier om m te maken.
Studie Kiezen Welke Opleiding Past Bij Mij? Windesheim.
Ik ben toen in gesprek gegaan met een loopbaancoach van het Studiesuccescentrum. Dat heeft me goed geholpen, je komt toch verder dan met alleen online lijstjes invullen. Lees Mahguls verhaal. Meer over Studie kiezen. Studeren aan het hbo. Kom je van mbo havo vwo.
Interessetest Hogeschool van Amsterdam.
Je bent binnenkort of recent geslaagd voor je havo, vwo of mbo en wilt gaan studeren, maar weet nog niet bij welke opleiding. Je kunt deze test ook maken en nabespreken als je al eindexamen hebt gedaan, maar nog niet eerder hebt gestudeerd.
Welke studie past bij mij? Maak nu de Gratis Studiekeuzetest.
MBO opleiding afgerond. MBO opleiding afgerond. Maak deze gratis 7-Vragen Studiekeuzetest en ontvang een Persoonlijk Adviesrapport. MAAK NU DE GRATIS TEST. Hoe ontdek ik wat ik wil? Maak gratis studiekeuzetesten en gebruik strategie├źn en oefeningen om te ontdekken wie je bent en wat je wilt.
recherche opleiding recherchepraktijk opleiding Deeltijd.
Aanmelden.
Klik per vraag op de afbeelding die je het meest aanspreekt. Aan het einde van de test krijg je een overzicht van de richtingen en beroepen die goed bij je passen. Je kunt daarna direct doorklikken naar een passende MBO-opleiding.
Hulp nodig bij je studiekeuze? Landstede MBO.
Het belang van het maken van een goede keuze staat voorop! Daarom zijn we objectief en dus niet alleen gericht op de opleidingen van Landstede MBO. Wanneer je op het voortgezet onderwijs zit, is jouw decaan het eerste aanspreekpunt om je te begeleiden bij jouw studiekeuze.
Wat zijn de beste gratis Studiekeuzetesten?
Buiten het feit dat overal een NTI-sticker op is geplakt, zijn de testresultaten wel heel algemeen. Er wordt geen rekening gehouden met opleiding MBO, HBO, WO en er worden meer richtingen genoemd dan dat er ook een concreet studiekeuzeadvies uitrolt.
Vacatures Modelmaker, vind jouw baan op Nationale Beroepengids.
Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Modelmaker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De Modelmaker houdt zich bezig met het vervaardigen van allerlei soorten modellen, vormen en prototypes.
Hulp bij studiekeuze De Haagse Hogeschool.
Ben je decaan in het voortgezet onderwijs of mbo? Bekijk hier wat De Haagse Hogeschool voor jou kan betekenen. Informatie voor ouders/verzorgers. Als ouders wilt u natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen bij de studiekeuze van uw kind. Wij willen u daar bij helpen.
GRATIS STUDIEKEUZETEST: Ontdek welke opleiding bij jou past Werksite.
Daarom bieden wij deze studiekeuzetest gratis aan. De studietest helpt je bij het afbakenen van alle studiekeuzes die je kan maken. Je wordt beoordeeld op een aantal vaste persoonstypen, zoals; ondernemend, creatief, behoudend, analytisch. Deelnemen aan de studiekeuzetest is gratis.

Contacteer ons

Zoeken naar studietest mbo