studietest mbo
recherche opleiding recherchepraktijk opleiding Deeltijd.
Aanmelden.
Klik per vraag op de afbeelding die je het meest aanspreekt. Aan het einde van de test krijg je een overzicht van de richtingen en beroepen die goed bij je passen. Je kunt daarna direct doorklikken naar een passende MBO-opleiding.
Help me kiezen ROC Friese Poort.
Een kijkje nemen bij ROC Friese Poort. Ik heb geen diploma. Tips van onze studenten. Over het mbo. Uitleg over het mbo. Kosten en studiefinanciering. Na het mbo. Studeren bij ROC Friese Poort. Extra aanbod begeleiding. Kenmerken ROC Friese Poort.
Wat zijn de beste gratis Studiekeuzetesten?
Buiten het feit dat overal een NTI-sticker op is geplakt, zijn de testresultaten wel heel algemeen. Er wordt geen rekening gehouden met opleiding MBO, HBO, WO en er worden meer richtingen genoemd dan dat er ook een concreet studiekeuzeadvies uitrolt.
Vacatures Modelmaker, vind jouw baan op Nationale Beroepengids.
Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Modelmaker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De Modelmaker houdt zich bezig met het vervaardigen van allerlei soorten modellen, vormen en prototypes.
Hulp bij studiekeuze De Haagse Hogeschool.
Hulp bij studiekeuze. Hulp bij studiekeuze. Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven: het kiezen van je studie! Misschien weet je al precies welke richting je op wilt, maar misschien heb je nog geen idee. Of twijfel je nog.
GRATIS STUDIEKEUZETEST: Ontdek welke opleiding bij jou past Werksite.
Snel en gratis inzicht in de opleiding die bij jou past. Dankzij onze studiekeuzetest ontdek je jouw persoonlijke interesses en de opleidingen die hierop aansluiten. Neem er de tijd voor, deze studietest is een belangrijke stap in de studiekeuze en beroepskeuze die je maakt.
Voltijd hbo-bacheloropleidingen Hogeschool Utrecht.
Zoek opleiding Invoer wissen. Economie en Management. Gezondheidszorg en Welzijn. Media Communicatie en IT. Natuur en Techniek. Onderwijs en Opvoeding. Mbo niveau 4. Er zijn geen opleidingen gevonden. Alle filters wissen. Over de HU. Meer HU sites. Werken bij HU.
STUDIEKEUZETEST ROC TOP.
Vul je gegevens in. Open Huis Agenda Blog posts Aanmelden Opleiding kiezen Studiekeuzetest Veelgestelde vragen Algemene informatie Locaties Studentenraad Klachten Privacy statement. Decanen Bedrijven Nieuws Kalender en jaarverslag Studentinformatie Examens Regels wetgeving Over ROC TOP Vacatures Contact Media / Pers.
Hoe bereid ik mij goed voor op mijn studiekeuze? Nationale Onderwijsgids.
Ik ben directeur van EuroCollege Hogeschool mbo en hbo in Rotterdam en EuroCollege Amsterdam mbo. Ik heb internationale betrekkingen en conte. Meest recente columns. 15-08-2018 EuroCollege is trots op de uitslag van de NSE enquete! 20-07-2018 Studenten: EuroCollege beste priv├ęschool van Nederland.
Volg Zadkine Studiekeuzetest.
Een studiekeuzetest kan je wellicht een beetje meer inzicht geven. Je vult een paar vragen in, onder andere over je hobby's' of wat je leuk vindt, en na afloop krijg je een paar voorstellen voor een mbo opleiding die bij je past.

Contacteer ons

Op zoek naar studietest mbo?