professionele studiekeuzetest
Studiekeuzecoach Ineke van Julsingha Slimme Studiekeuze.
Studiekeuzetest en studiekeuzeadvies. Met Slimme Studiekeuze help ik schoolverlaters bij het kiezen van een studie. Op basis van een studiekeuzetest en individuele gesprekken breng ik jouw unieke wensen, ambities en vaardigheden in kaart en begeleid ik jou naar de juiste studie.
Kieswijs Studiekeuze.
Zo ontdek je waar jouw talenten liggen en dus welke reis, studie, master of baan bij jou past. Heb je vragen over Kieswijs? Wil je persoonlijk contact of weten of de Kieswijs studiekeuzetest iets voor je is, neem dan gerust contact op met onze officemanager Floor.
Loopbaantraject Studiekeuzetraject in Rotterdam VP-Advies.
Loopbaanadvies van een loopbaanadviseur VP Advies. VP Advies heeft professionele adviseurs in dienst met een psychologische achtergrond die je kunnen helpen bij het maken van de juiste vervolgstap in je carrière. Ben je net met je opleiding klaar en sta je aan het begin van je carrière of ben je al enige tijd werkzaam en twijfel je of je wel op de juiste plek zit?
TalentFocus Studiekeuzetest.
De uitslag is direct beschikbaar. Studiekeuzeonderzoek vraagt vaak een investering van honderden euros. De gespecialiseerde testen zijn zo geprijsd dat iedereen het zich kan veroorloven om er gebruik van te maken. De toekomst is te waardevol om het niet iedereen te kunnen bieden. De ontwikkelaars en veel van de gebruikers zijn professionals op het gebied van studiekeuze, beroepskeuze, persoonlijkheid en arbeid en organisatie psychologie. HOE KIES JE UIT AL DIE OPLEIDINGEN? Ga er maar aan staan: een keuze moeten maken uit meer dan 450 HBO en WO-bacheloropleidingen en 200 MBO-4 opleidingen. Waar begin je? Hoe krijg je objectieve informatie over al deze studies? Welke studies sluiten nu echt aan op wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent? En als je al hebt gekozen, heb je dan wel alle studies voldoende afgewogen? TalentFocus heeft specifiek voor VMBO, MBO-4, Havo en VWO-scholieren vernieuwende en unieke online instrumenten ontwikkeld waar je echt iets aan hebt. Met onze online Studiekeuzetest weet jij na ongeveer 2 uur welke specifieke studies daadwerkelijk bij jouw interesses en persoonlijkheid passen.
Studiekeuzeadvies Groningen Een studie die bij je past!
Hoe beter de klik met jouw adviseur, hoe groter de kans dat hij of zij je perfect op weg kan helpen. Je kunt rekenen op professionele begeleiding met aandacht voor jouw specifieke wensen en behoeften. Voor al je vragen over studiekeuze!
Onderwijskiezer.
De tests variëren van serieuze en professionele tests tot tests meer voor het plezier. Waarde van de testuitslag wordt aangegeven met een grafiekvorm. Aanbod: Beroepskeuzetest IQ test Persoonlijkheidstest Persoonlijke SWOT Assessmenttest Competentietest Studiekeuzetest Managementtest Werkwaardentest. Een aantal testen zijn gratis maar voor uitgebreide diepgaande feedback moet je wel betalen.
twijfel je aan je studiekeuze?
Als je éénmaal weet welk type opleiding je zoekt professionele of academische bachelor, initiële master of MaNaMa, kan je eens kijken naar de concrete opleidingen die worden aangeboden in de verschillende instellingen. Beperk je hierbij niet tot één hogeschool of universiteit, maar ga in eerste instantie eens breed exploreren: wat bestaat er zoal?
Psychologisch adviesbureau Gijs Kuiper Studiekeuzetest.
Studie en beroepskeuzeadvies, loopbaanbegeleiding en reïntegratie. Psychologisch adviesbureau Gijs Kuiper ondersteunt u en/of uw kind bij belangrijke keuzes in het leven, met een persoonlijke aanpak en een realistisch advies. studie en beroepskeuzeadvies voor jongeren en volwassenen. loopbaanbegeleiding en loopbaanontwikkeling voor volwassenen.
Doe de Speld Studiewijzer en weet welke opleiding bij jou past of had gepast! De Speld.
Boter en margarine zijn handige producten om beleg aan je brood te laten plakken, maar het is niet. Ben teleurgesteld in Relatieplanet. Ben Elker 32, data-analist te Bilthoven, heeft een eerste voorzichtige stap in de wereld van het internetdaten gezet.
Loopbaanoriëntatie Coach Competenties Marius Maas.
BureauMariusMaas wil ook graag samenwerken met particulieren, die zich aan de hand van een studiekeuzetest of beroepskeuzetest willen bezinnen op persoonlijke competenties en talenten zodat ze een passende schoolkeuze of beroepskeuze kunnen maken. Zelfrealisatie is het hoogste niveau van psychologische ontwikkeling dat bereikt kan worden, wanneer de primaire en groeibehoeften bevredigd zijn, en de verwerkelijking van het volledige persoonlijke potentieel plaats vindt.
Studiekeuzetest Betrouwbare Studiekeuze test hbo wo.
De studiekeuzetest kost 1250, en duurt ongeveer 15 minuten. De Studiekeuzetest vormt een goed uitgangspunt bij loopbaanvraagstukken. Loopbaanadviseur Francien Bouhuijs. Dankzij de studiekeuzetest weet een leerling dat hij op de goede opleiding zit. Docent CITAVERDE College. Bekijk het voorbeeldrapport of lees meer over de achtergrond van deze test. De uitslag van deze test heeft een goede betrouwbaarheid en zeer compleet rapport. De uitslag is daarom ook niet gratis. Naar de test. Alle tests 68. IQ tests 19. Professionele tests 12.

Contacteer ons

Resultaten voor professionele studiekeuzetest