bedrijfskunde wo
Reviews WO Bedrijfskunde Intostudies.
Gebaseerd op 39 reviews. Bedrijfskunde bij Erasmus Universiteit Rotterdam Rotterdam 10 reviews. Bedrijfskunde bij Open Universiteit Nederland Heerlen 0 reviews. Bedrijfskunde bij Radboud Universiteit Nijmegen Nijmegen 12 reviews. Bedrijfskunde bij Rijksuniversiteit Groningen Groningen 3 reviews. Bedrijfskunde bij Vrije Universiteit Amsterdam Amsterdam 14 reviews.
Bedrijfskunde in deeltijd Amsterdam Business School University of Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. i
Leer hoe je strategische beslissingen neemt. De master Bedrijfskunde geeft je de inzichten en bedrijfsanalytische vaardigheden om strategische en operationele bedrijfsproblemen op te lossen. Bedrijfskunde in deeltijd wordt in het Engels aangeboden, het programma is hetzelfde als het Executive Programme in Management Studies.
Deeltijdopleiding Bedrijfskunde WO.
Aan welke universiteit kan ik Bedrijfskunde in deeltijd studeren? Vrije Universiteit Amsterdam. Op deze pagina worden de volgende bacheloropleidingen in wo deeltijd besproken: Bedrijfskunde en Business Analytics. Studieniveau: wo bachelor. Duur opleiding: 4 jaar. Opleidingen WO Bedrijfskunde voltijd.: WO Bedrijfskunde voltijd.
Bedrijfskunde Wikipedia.
Aparte vermelding verdient de technische variant van de bedrijfskundige opleiding, de technische bedrijfskunde, die een eigen bachelor en masterprogramma heeft. Voor de bachelorfase van de studie bedrijfskunde worden soms andere namen gebruikt zoals bedrijfswetenschappen, business administration of managementwetenschappen. Aan de hogescholen hebben bedrijfskundige bacheloropleidingen doorgaans een sterk praktijkgericht en toegepast karakter.
Stages Werken bij de Overheid.
Werken bij de Overheid. Vacatures Stages Over deze site Contact. Vacatures Stages Over deze site Contact. Selecteer hier jouw filters om jouw zoekresultaat te verfijnen. Reset jouw filterinstellingen. Actieve filter groep. Documentatie en Informatievoorziening. Personeel en organisatie. Actieve filter groep.
Bedrijfskunde Bacheloropleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Zo ben je na het afronden van de bachelor breed opgeleid in de bedrijfskunde, maar onderscheid je je ook door middel van specialistische kennis in een bepaalde richting. Ook na de bachelor biedt de RUG de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen in bedrijfskunde, met veel aansluitende masters.
Bedrijfskunde Waar kan ik dit studeren? Qompas StudieKeuze.
Voor deze informatie is gebruik gemaakt van gegeven uit de Studiekeuzedatabase. Het kan zijn dat je niet iedere opleiding terug vindt in de tabel, de ontbrekende opleidingen zijn dan niet recent beoordeeld. Het volledige aanbod van de opleiding Bedrijfskunde vind je op deze pagina onder de tabel.
Bedrijfskunde of management studeren Open Universiteit.
In het Open University College: programma Liberal Arts Sciences kiest u voor het specialisme Informatica of Informatiekunde. Maar daarbij bieden wij u de vrijheid om te kiezen voor verbreding en verdieping door uw specialisme uit te breiden met relevante cursussen uit de bacheloropleidingen Milieu-natuurwetenschappen en Bedrijfskunde.
Bedrijfskundige Master Opleidingen Avans.
Mensen die het verschil willen en durven maken. Met een Bedrijfskunde WO verstevigt u uw theoretische basis, met een Master bedrijfskunde van Avans verbetert u meetbaar uzelf en uw organisatie. Waarom kiezen voor een bedrijfskundige master van Avans? Onze bedrijfskundige masters helpen professionals om de volgende stap in hun carrière te zetten; als Master of Science Msc, Master of Arts of MBA.
HBO of WO: Wat is het verschil?
Als jij denkt dat Bedrijfskunde het voor jou is let op: Bedrijfskunde is geen economische studie: zeker doen. Als je twijfelt hierover en met zekerheid een grondige en passende keuze wilt maken, kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om het hierover te hebben. Dan kan ik met je meedenken. Groet, Judith van KeuzeSprong. Aug 21, 2018 @ 052741.: Hallo, mijn zoon VWO 4 wil later graag les geven Engels maar vertalen lijkt hem ook wel wat. Hij weet niet welk niveau hij na het VWO moet doen: HBO of WO.
Deeltijd Bedrijfskunde Erasmus Universiteit Rotterdam Parttime Master Bedrijfskunde Executive Masters Master Rotterdam School of Management, Erasmus University.
Je komt meer te weten over organisaties en bedrijfsprocessen, de nieuwe kennis is direct toe te passen in de praktijk, je groeit op professioneel en persoonlijk niveau, en tijdens de master breid je je netwerk uit met gedreven en ambitieuze professionals. Heb je een HBO of WO diploma, bedrijfskundige basiskennis en minimaal 3 jaar werkervaring en ben je geïnteresseerd in de Parttime Master Bedrijfskunde?

Contacteer ons

Meer resultaten voor bedrijfskunde wo