studiekeuze adviseur
Youbee Keuzebegeleiding Studiekeuze en Loopbaanadvies in Valkenswaard De Telefoongids.
De adviseur van Youbee is onderwijspsycholoog Anneke van de Mortel, bevoegd in afname en interpretatie van psychodiagnostische tests en vragenlijsten. Heb je vragen over studiekeuze of wil je graag loopbaanbegeleiding? Wil je graag weten wat echt bij jou past op het gebied van studie of werk?
Studiekeuze Studenten Universiteit Utrecht.
Wat zijn jouw werkwaarden? students.uu.nl / Praktische zaken / Begeleiding en advies / Studiekeuze. Begeleiding en advies. Zoek op onderwerp. Pak je problemen aan. Handicap of chronische ziekte. Studeren en topsport. Zwangerschap en studeren als moeder. Studiekeuze Quick Scan. Workshop heroriëntatie studiekeuze.
Studiematch Studiekeuze advies in Utrecht en Groningen.
Je studiekeuze bepaalt immers voor een groot deel je verdere toekomst. Soms lukt het niet om zonder hulp van buitenaf alle puzzelstukjes zo in elkaar te passen dat je die studie kiest, waarin jij het beste tot je recht komt.
Hulp bij studiekeuze De Haagse Hogeschool.
Het Study Career Centre van De Haagse Hogeschool organiseert allerlei activiteiten om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze. Zowel live bij onze balie in het hoofdgebouw als online. Bezoek bijvoorbeeld een Open Dag, doe een test of kom een dagje proefstuderen.
Studeren in het buitenland met KILROY Gratis studieadvies.
Onze studieadviseurs helpen je graag met jouw studiekeuze en de hele aanmeldprocedure. Advies op maat. Voordat je daadwerkelijk in het buitenland studeert, zijn er ontzettend veel keuzes die je moet maken: In welk land ga ik studeren? Welke universiteit kies ik?
Adviesbureau Studiekeuze Studie advies voor scholieren en studenten.
Heb je twijfels over je studiekeuze en wil je weten welke studie het beste bij je past? Neem dan contact op en kies voor een persoonlijke en onafhankelijke begeleiding bij jouw studiekeuze. Ruud Sluijs heeft heeft inmiddels talloze scholieren en studenten geadviseerd over een voor hen passende studierichting.
Loopbaanadviseur/ beroeps en studiekeuzeadviseur.
Bij een opleidingsinstelling als studie en beroepskeuzeadviseur: je praat met leerlingen of studenten over hun studiekeuze. Je kunt bijvoorbeeld ook gevraagd worden op school te komen om met ouders te praten over het schoolkeuzeadvies voor hun kind. Als zelfstandig gevestigde adviseur: je hebt een eigen kantoor en bepaalt zelf met welke cliënten je werkt en volgens welke methodes je dat doet.
Hulp bij studiekeuze Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Hogeschool Rotterdam biedt twee programma's: de Workshop Kiezen voor iedereen die een studie wil kiezen in het hbo en snel op weg geholpen wil worden óf de Cursus heroriëntatie studiekeuze voor studenten die ervaring hebben opgedaan in het hoger onderwijs en op zoek zijn naar een andere hbo-opleiding.
studiekeuzeadvies Archives Stichting Emergo.
De nieuwe uitgave bevat extra informatie en oefeningen die scholieren en studenten kunnen gebruiken bij hun studiekeuze. Beslist geen overbodige luxe als je bedenkt dat één op de drie studenten spijt van zijn studiekeuze heeft en veel jongeren de druk van het leenstelsel ondervinden!
Studieadvies Studie kiezen? School of Business and Economics, Vrije Universiteit Amsterdam.
het studieprogramma, twijfel bij je studiekeuze, studievaardigheden, tentamens, studieplanning, vooropleidingen, instroomregelingen, examenregelingen, aansluiting met de arbeidsmarkt, scriptie en diverse overige studiegerelateerde vragen. Hulp verlenen bij problemen. met docenten, bij ziekte of andere persoonlijke omstandigheden waardoor je niet in staat bent om lekker te studeren.
Ter Haar en Lamme Psychologisch Adviesbureau ter Haar en Lamme.
Ter Haar en Lamme, Lamme en ter Haar, Paul Lamme, Ter Haar, Studie en beroepskeuze, Studie en beroepskeuze / Haarlem, Studie en beroepskeuze / ter Haar en Lamme, Studie en beroepskeuze / Lamme en ter Haar, Studie en beroepskeuze / ter Haar Studie en beroepskeuze / Lamme Studie en beroepskeuze / Paul Lamme Ter Haar en Lamme / studie en beroepskeuze Lamme en ter Haar / studie en beroepskeuze Ter Haar / studie en beroepskeuze Lamme / studie en beroepskeuze Paul Lamme / studie en beroepskeuze Studiekeuze.

Contacteer ons

Op zoek naar studiekeuze adviseur?