assertiviteitstraining amersfoort
KinderCoaching Opleiding In 1 jaar bij Atma Amersfoort.
Bezoek ons sfeervolle gebouw in het hartje van Amersfoort. Ontmoet onze docenten en volg inspirerende workshops. Meld je aan. Lees meer over.: In het Atma Instituut leer je steeds meer vanuit jezelf te leven. Daardoor word je sterker en energieker en leer je om steeds meer je geluk uit jezelf te halen.
Assertiviteitstraining.
Inlichtingen en aanmeldingen voor een Assertiviteitstraining bij Leidie Niemeijer per e-mail of per telefoon.: Wat is assertief? Assertief zijn wil zeggen: kunnen uiten wat je denkt en voelt zonder een ander nodeloos te kwetsen met respekt voor jezelf en respekt voor de ander.
Sociale kaart gemeente Amersfoort Orthopedagogen en psychologen praktijk ADDIA.
advies aan scholen in de hantering van specifieke gedragsproblemen bij kinderen/jeugdigen.; advies aan opvoeders over de opvoeding. Orthopedagogen en psychologen praktijk ADDIA heeft ook een praktijk op het volgende adres: Bloemweg 73, Amersfoort. Lees meer op www.addia-psychologenpraktijk.nl. Bloemweg 73 3811MV Amersfoort.
Assertiviteit.
Praktijksituaties en voorbeelden. Locatie: Het Coachhuis aan de Kerkweg 7 te Leusden Bij Amersfoort. Datum en tijd.: Dag 1 Vrijdag 30 maart 09.00 uur tot en met 16.30 uur. Dag 2 Vrijdag 11 mei 09.00 uur tot en met 16.30 uur.
Assertief Optreden en Communiceren Training Yearth Academy.
Deze tweedaagse assertiviteitstraining wordt verspreid over een periode van twee weken gegeven. Het trainingsprogramma kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.
Assertiviteitstraining LEF IK Indebuurt033.
Assertiviteitstraining LEF IK. De Assertiviteitstraining LEF en IK is een training die zich richt op het vergroten van assertieve vaardigheden. Om dit te doen gaan wij werken aan.: Vergroten van zelfvertrouwen en vermindern van angst in sociale situaties. Inzicht in niet assertieve situaties. Verdiepen van kennis over communicatie en oefenen met communicatieve vaardigheden. Verminderen van belemmerende gedachten. Doorbreken van vermijdingsgedrag. Maandagavond van 1900: 2100: uur. Start 3 september 6 bijeenkomsten. Wijkhuis de Driehoek. Woestijgerweg 3, Amersfoort.
Evenementen Amersfoort, Nederland Cursus Eventbrite.
Deel Sales Presentation Mastery 2 Days Virtual Live Training in Amsterdam met je vrienden. Sla Sales Presentation Mastery 2 Days Virtual Live Training in Amsterdam op in je collectie. Trending zoekopdrachten in Amersfoort, Nederland. Hoe het werkt. Zelf evenementen organiseren.
12 assertiviteitstrainingen in Alkmaar vergelijken? Ontvang gratis brochures!
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. 2 dagen Opleiderscore: star 7 VSK-Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 7 uit 1 ervaring. Alkmaar en 39 andere regio's.' Assertiviteitstraining Omgaan met lastige collegas, je mond opendoen in een vergadering of werkoverleg. Nee kunnen zegen tegen werk dat n.
Cursus Assertiviteit: opkomen voor jezelf Learnit Training.
Deze training is een aanrader. Hij is op de praktijk gericht door middel van theorie, en praktijkoefeningen voor zowel op het werk als privé. Notting, Pasnassia Bavogroep Assertiviteit: opkomen voor jezelf. De assertiviteitstraining wordt uitstekend op maat geleverd. Vrancken, Zo Wonen Assertiviteit: opkomen voor jezelf.
Assertiever worden Therapie psycholoog.
Tips voor assertiviteit. Voor veel mensen lucht het op als ze hun verhaal opschrijven en delen. Op ons lotgenotenforum kun je je hart luchten en verhalen van lotgenoten lezen. Forum lotgenoten assertiviteit. Therapie bij assertiviteitsproblemen. Wil je assertiever worden door middel van therapie, coaching of een assertiviteitstraining?
Training assertiviteit voor hoogsensitieve personen HSP.
Samengevat: een assertiviteitstraining voor hooggevoelige personen heeft andere accenten. De overmatige gerichtheid op de ander is een vicieuze cirkel of patroon wat doorbroken moet worden, wil men inderdaad progressie boeken. Maatwerk is geboden. Voor ons reden om deze training uitsluitend individueel aan te bieden zodat je opmaat de juiste accenten kunt leggen. Leerdoelen voor HSP-ers. Een aantal leerdoelen voor HSP-coaching hebben we voor u uitgewerkt. Leerdoelen voor HSP-ers. Training en coaching HSP-ers. Wij verzorgen training en coaching gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de HSP-er. Coaching gericht op hooggevoeligheid. Dit artikel is geschreven door Jan Stevens. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Op de hoogte blijven van onze nieuwste workshops, webinars of artikelen die wij plaatsen? Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief! Drenthe en Utrecht: trainingslocatie. De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Contacteer ons

Meer resultaten voor assertiviteitstraining amersfoort